Horoskop Strijelac (sagittarius)

Nemojte se pouzdati ni u koga drugoga osim u sebe, vi ste strijelac po horoskopu i toga se morate pridržavati, budite odvažni kako samo vi znate, sve će u potpunosti ovisno o vama, a drugi će vjerojatno biti previše zauzeti da bi bilo kako pomogli u vašem životu.

Možda ćete se osjećati neusklađenim ili izvan svakodnevne kontrole većeg dijela godine, ali malo fleksibilnosti pomoći će vama i vašim partnerima da se oporavite od te konfuzije. Čini se da su filozofske razlike uvećane, ali ste bliži blagostanju nego što to sami mislite. Dobit ćete veliku količinu sreće i trebali biste početi primjećivati određene prednosti vašem sadašnjem stanju, kaže horoskop. Pripremite se, u nedjelju budite s obitelji i odmorite se, vidjeti ćete kako će od početka tjedna sve oko vas biti stabilno.

Posao kojim se bavite puno govori o tome tko ste, danas pogledajte oko sebe i uvjerite se da je to pravi izbor za vas, ako nije dajte otkaz odmah. Što govori selo o vama, što kažu radne kolege i prijatelji, ima li nade i mogućnosti napretka u vašem poslu? Budite svjesni energije koju imate i nemojte je uzaludno trošiti na nevažne stvari i ljude. Napravite bilo kakve prilagodbe i promjene koje smatrate potrebnima, jer vaša energija vam omogućava puno više nego mislite.

Razmislite malo o tome kako bi se vaša uloga u zajednici mogla dodatno razvijati. Pomislite na volontiranje ili darivanje sebe i svog rada u omiljenu ljubav ili hobi. Možete napraviti razliku, čak i ako ne vidite rezultate svoje velikodušnosti odmah. To bi trebalo biti dovoljno da se ispunite za nadolazeću budućnost. Priznajte svoje pogreške, ispričajte se ako je potrebno i planirajte krenuti naprijed i samo naprijed.

Budite u potrazi za ljudima koji vas žele unaprijediti i razviti, umjesto onih koji vam kopaju jamu, njih izbjegavajte kad god je to moguće jer crpe vašu energiju i otežavaju vam put ka boljitku. Potrebni su vam ljudi u vašem životu koji žele da uspijete, a ne da vas povlače na njihovu razinu.

http://astrotarot.eu/horoskop.php?sign=sagittarius